Welkom bij AVB vertalingen

Spoedvertalingen

24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 020 - 6456610

Slechts weinig vertaalbureaus in Nederland zijn ook buiten kantooruren bereikbaar. En al even weinig bureaus stellen alles in het werk om hun klanten te helpen met spoedvertalingen. Bij AVB gaan we echter uit van wat u wilt, niet van wat ons het beste uitkomt. Dat is een belangrijk onderdeel van onze customer intimacy en daarom zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Neem dus gerust contact met ons op als uw vertaalopdracht geen uitstel kan verdragen. Als u die laatste aanpassingen in uw conclusie van antwoord nog voor middernacht in New York moet hebben of als u binnen een paar dagen dat jaarverslag professioneel vertaald terug wilt zien. Wij staan elke dag en nacht voor u klaar om u te helpen met uw vertaalvraag.

Voor grote spoed raden we u aan om ons te bellen op 020 – 6456610. Dat nummer is dus ook buiten kantooruren bereikbaar. Tijdens kantooruren kunt u ook altijd uw tekst mailen naar avb@avb.nl. Die mailbox wordt op werkdagen van 8.30 uur tot 18 uur nauwlettend in de gaten gehouden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor uw spoedopdracht!

" sd_bg_color="#70d151" sd_margin_bottom="0px"]

Ik heb een spoedopdracht. Wat moet ik doen?

Voorbeelden van grote spoedvertalingen

Een wereld aan taaldiensten

U zoekt een specialist in een vreemde taal? Wij bieden professionele taaldiensten voor veeleisende klanten.
Vaak dezelfde vertalingen? Met terminologiebeheer bespaart u tijd en kosten door vertaalkeuzes te registreren en te beheren.
Welke boodschap u ook wilt overbrengen. Onze schrijvers en redacteuren zorgen voor een foutloos eindresultaat.
Tolk nodig? Specialistische tolken voor elke talencombinatie en op ieder vakgebied staan tot uw beschikking.
Meertalige DTP en vertaling van uw audio- en videocontent. Het kan bij AVB.
Vloeiend, correct en overtuigend. Onze native speakers raken de juiste toon in elke taal.